Prik&Tik Leopoldsburg werd volledig vernieuwd ! 

We verwelkomen iedereen in onze compleet (ver)nieuw(d)e winkel

Prik&Tik biedt via haar private label voor jenever, waters, sinaasappelsap, limonades, cola en bier de ideale prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn er steeds talrijke promoties van onze leveranciers, aangepast aan het seizoen of feestperiodes. 

We hernemen op deze pagina een selectie. Onze promoties zijn veelal tijdelijk, consulteer de folder of het magazine Prikkels via de nationale website Prik&Tik voor de uitgebreide promotielijst.

Bier van de maand

Met trots stellen wij aan jullie voor: Blanche De Namur! Gekroond tot “Bier Van de Maand” dankzij zijn sublieme florale smaak met accenten van sinaasappel. Het witbier uit Brouwerij Du Bocq heeft een fris aroma en viel al meermaals in de prijzen als “Beste Witbier Ter Wereld”! Haal deze maand Blanche De Namur in je Prik&Tik winkel en ontvang er een gratis glas bij!

 

Degustatie Wieze bieren !

Op zaterdag 4 maart laten we jullie kennismaken met de heerlijke Wieze bieren van brouwerij Van Roy uit Wieze. Proef tijdens de degustatie (Prik&Tik Leopoldsburg) zeker eens de nieuwe Wieze Royal-Blond. Mmm ..

Aperitiefbier

oktober

Wist je dat er aperitiefbier bestaat? Malheur Brut is een aperitiefbier met pittige schuimkraag en elegante nasmaak. Geschikt als aperitief, dessert en digestief. Een echte aanrader!

Contact info

Onze winkel is goed bereikbaar via de Lommelsesteenweg, we staan steeds klaar om u te helpen bij uw keuze !

Prik & Tik
Lommelsesteenweg 23
3970 Leopoldsburg
Tel: 011 / 402 202 -  Fax: 011 / 392 799 
e-mail: info@prikentik.be

Openingsuren
Di, Wo, Do, Vr, Za: 09u00 - 18u00
Zondag & Maandag: Sluitingsdag
website: www.prikentik.be 

Betalingsmogelijkheden: Bancontact, Visa, Mastercard, elektronische maaltijdcheques

Prik&Tik

Het Prik&Tik-aanbod is gigantisch en bestaat uit duizenden referenties. Daaronder vindt men zowel de alomtegenwoordige nationale merken als een ruime keuze uit streekproducten, die via verzamelbestellingen worden ingekocht.

Verder is Prik&Tik ook het private label voor jenever, waters, sinaasappelsap, limonades, cola en bier. Ook wordt een eigen porto gecommercialiseerd (Quinta do Casal da Granja), en hebben ze een aantal wijnen met exclusieve etikettering (Les Colimonts - Chardonnay en Merlot) en champagnes (Gaston Laroche).

Prik&Tik locatie