Prik&Tik Leopoldsburg werd volledig vernieuwd ! 

We verwelkomen iedereen in onze compleet (ver)nieuw(d)e winkel

Prik&Tik biedt via haar private label voor jenever, waters, sinaasappelsap, limonades, cola en bier de ideale prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn er steeds talrijke promoties van onze leveranciers, aangepast aan het seizoen of feestperiodes. 

We hernemen op deze pagina een selectie. Onze promoties zijn veelal tijdelijk, consulteer de folder of het magazine Prikkels via de nationale website Prik&Tik voor de uitgebreide promotielijst.

Bier van de maand

St Feuillien Barley Wine is het Bier van de Maand! Deze limited Edition #2 van brouwerij St Feuillien is een verfrissend, amberkleurig bier met lichte toetsen van karamel. Speciale mouten verhogen de zoetheid van chocolade en een heerlijk van vanille komt vrij 😋. Nu verkrijgbaar met gratis glas in alle Prik&Tik winkels!

Gust bier

Nieuw in elke Prik&Tik: Gust bier! Herken je dit biertje van ergens? 🤔 Dat kan, want dit biertje werd eerst gebrouwen in de VTM-serie Familie! Kom deze sterke blonde vanaf nu halen in jouw Prik&Tik winkel!

Chouffe Soleil

Laat de zon in je hart, want Chouffe Soleil is ons derde lentebiertje! 🌞❤️ Geniet van een blond speciaalbier met verfrissende en fruitige smaken. Chouffe Soleil is een ongefilterd bier, zowel hergist op vat als op fles.

Aperitiefbier

oktober

Wist je dat er aperitiefbier bestaat? Malheur Brut is een aperitiefbier met pittige schuimkraag en elegante nasmaak. Geschikt als aperitief, dessert en digestief. Een echte aanrader!

Contact info

Onze winkel is goed bereikbaar via de Lommelsesteenweg, we staan steeds klaar om u te helpen bij uw keuze !

Prik & Tik
Lommelsesteenweg 23
3970 Leopoldsburg
Tel: 011 / 402 202 -  Fax: 011 / 392 799 
e-mail: info@prikentik.be

Openingsuren
Di, Wo, Do, Vr, Za: 09u00 - 18u00
Zondag & Maandag: Sluitingsdag
website: www.prikentik.be 

Betalingsmogelijkheden: Bancontact, Visa, Mastercard, elektronische maaltijdcheques

Prik&Tik

Het Prik&Tik-aanbod is gigantisch en bestaat uit duizenden referenties. Daaronder vindt men zowel de alomtegenwoordige nationale merken als een ruime keuze uit streekproducten, die via verzamelbestellingen worden ingekocht.

Verder is Prik&Tik ook het private label voor jenever, waters, sinaasappelsap, limonades, cola en bier. Ook wordt een eigen porto gecommercialiseerd (Quinta do Casal da Granja), en hebben ze een aantal wijnen met exclusieve etikettering (Les Colimonts - Chardonnay en Merlot) en champagnes (Gaston Laroche).