AA Pro Energy pet 33cl

€ 0,84
Per pet (33cl) Geen leeggoed € 2,55 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: AA Drink
Alcoholpercentage: 0 %
Land van herkomst: Nederland
AA Drink Pro-Energy is uitermate geschikt om te drinken voordat je gaat sporten en eventueel tijdens het sporten. Op die manier heeft je lichaam altijd voldoende energie.

Beschrijving AA Pro Energy pet 33cl

Eigenschappen: Bij langdurige inspanning is het belangrijk een sportdrank te gebruiken die het lichaam gelijkmatig en langdurig van energie voorziet. Pro Energy bevat een speciale soort suiker, isomaltulose, die zorgt voor een langzame, gelijkmatige energie-afgifte. Pro-Energy is met zijn osmolaliteit van 270-290 een drank op de grens van hypotone en isotone met als enige toegevoegde suiker isomaltulose. Door haar unieke eigenschappen wordt deze glucose vertraagd afgegeven en veroorzaakt daardoor geen verlaging van de bloedsuikerspiegel. Samenstelling: AA Pro-Energy bevat de onderstaande ingrediënten: water, 10% vruchtensap uit concentraat (appel, zwarte wortel, zwarte bessen, vlierbes, morellen), isomaltulose (5%), voedingszuur: citroenzuur, zuurteregelaar: natriumfosfaat, aroma, conserveermiddel: kaliumsorbaat, zoetstoffen: sucralose en acesulfaam K, zout

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.