Averna Amaro Siciliano fles 70cl

€ 18,50
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 26,43 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Averna
Alcoholpercentage: 29 %
Land van herkomst: Italië
Lekker bij: Aperitief
Averna is een authentieke, Italiaanse likeur voor na de maaltijd. In Italië wordt hij ook amaro (bitter) of digestivo genoemd.

Beschrijving Averna Amaro Siciliano fles 70cl

Omschrijving • Averna is een authentieke, Italiaanse likeur voor na de maaltijd. In Italië wordt hij ook amaro (bitter) of digestivo genoemd. Het recept werd in 1868 ontwikkeld in de Benedictijnerabdij van het Siciliaanse Caltanissetta en is sindsdien een zorgvuldig bewaard geheim. De enige bekende ingrediënten zijn bittersinaasappel, citroen en granaatappel. • De talrijke ingrediënten resulteren in veel body en een rijk en soepel mondgevoel met delicate citrusaroma’s. De opvallende smaak neemt je mee naar het warme Siciliaanse platteland. • Averna is het perfecte drankje voor relaxte momenten. Puur of met ijs te drinken. Tasting notes • Kleur: Donkerbruin met een roodgouden glans. • Neus: De oorspronkelijke citrustoetsen vermengen zich met mediterrane kruiden zoals mirte, jeneverbes, rozemarijn, salie en aromatische harsen. • Smakenpalet: Sinaasappel uiteraard, met evenwichtig aangebrachte toetsen van zoethout en mediterrane kruiden. Fluwelig en rond van textuur.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.