Bankes Gin fles 1l

€ 26,19
Per fles (1l) Geen leeggoed € 26,19 per liter

Opgelet: door de grote drukte kan je pakketje helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Dank voor je begrip.

Merknaam: Bankes
Alcoholpercentage: 40 %
Soort: Citrus
Lekker bij: Aperitief
Land van herkomst: Groot-Brittanië
Gemaakt op basis van tien botanicals en specerijen: jeneverbes, kaneel, iris, koriander, engelwortel, citroenschil, sinaasappelschil, cassia, zoethout, nootmuskaat

Beschrijving Bankes Gin fles 1l

Een blend van twee recepten voor premium gin, gedistilleerd in koperen pot stills in de distilleerderij van Langley in het Engelse Birmingham.
• Gemaakt op basis van tien botanicals en specerijen: jeneverbes, kaneel, iris, koriander, engelwortel, citroenschil, sinaasappelschil, cassia, zoethout, nootmuskaat.
• De tien in alcohol gemacereerde botanicals worden op deskundige manier vermengd om de kruidige smaak en de citrusachtige afdronk van Bankes gin te verkrijgen.
• Perfect geschikt voor cocktails zoals de Negroni.
• Een recept van meer dan 300 jaar oud, ontstaan in Londen.
• Een blend ontstaan uit twee premium London Dry Gins. Het eerste recept, wordt gedistilleerd in een pot still van 100 jaar oud, Angela genaamd (naar de liefde van de master distiller). Het tweede recept wordt gedistilleerd in een pot still, van amper 18 jaar, met de naam Jenny.
Dat maakt van deze gin een perfect huwelijk tussen traditie en moderniteit.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.