Wintersangria

Een heel lekkere winterse variant op deze zomerse klassieker, is deze wintersangria.

Wintersangria

Wat heb je nodig?

  • 75 gram veenbessen
  • 40 gram vijgen in stukjes
  • 40 gram peren in stukjes
  • 40 gram granaatappel
  • 120 ml vanillesiroop met kaneel
  • prosecco
  • takjes rozemarijn en kaneelstokjes voor de decoratie

Hoe maak je het?

Vanille siroop met kaneel

Breng op een matig vuur evenveel water als suiker aan de kook en voeg hieraan een kaneelstokje en wat vanille-extract toe. Goed roeren tot de suiker volledig is opgelost. Verwijder het kaneelstokje en laat de siroop afkoelen. 

Wintersangria

Giet de afgekoelde siroop vervolgens samen met het fruit en de prosecco in een karaf en meng voorzichtig. Giet de gekoelde siroop samen met het fruit en de prosecco in een karaf en meng voorzichtig. Schenk de wintersangria in een mooi groot cocktailglas en versier met een takje rozemarijn en een kaneelstokje.

(Een recept van camillestyles.com)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.