Belgische Klassiekers: 32 Bier- en Foodpairings

€ 19,99

Tijdelijk niet op voorraad

Merknaam: Ben Vinken

Klassieke Belgische keuken gecombineerd met het beste uit ons Belgisch bierpatrimonium. Ben Vinken, Alex Verhoeven en Wim Swinnen slaan de handen in elkaar voor de creatie van 32 magistrale bier- en foodpairings.

Beschrijving Belgische Klassiekers: 32 Bier- en Foodpairings

Als ‘s lands meest gerenommeerde biersommelier besluit om het beste van grootmoeders keuken te verbinden met het kruim van onze klassieke speciaalbieren ontstaat er een uitzonderlijke magie. Dit lag altijd al voor de hand, maar werd tot nu toe niet gepubliceerd.

Chef-kok Alex Verhoeven van Fleur de Sel in Kasterlee stelde acht menu’s samen, in totaal 32 tijdloze gerechten. Hij gaf aan elke creatie een originele draai en schreef het recept van de gerechten uit zodat uzelf ook aan de slag kan.

Culinair journalist Wim Swinnen selecteerde het passend bier bij elk gerecht en lichtte de pairings op een even heldere als appetijtelijke manier toe.

Ben Vinken ten slotte putte uit zijn rijke verleden als bierkenner en bierjournalist om bij elk bier de proefnotities te schrijven en een portret van de brouwer te brengen, samen met zijn leukste persoonlijke anekdotes.
De prachtige fotografie is van de hand van Joris Luyten.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.