Black & White fles 70cl

€ 19,92
Per fles (fles 70cl) Geen leeggoed € 28,46 per liter
Merk: Black&White
Soort: Blended
Alcoholpercentage: 40 %
Land van herkomst: Schotland

Black & White is een superieure blended Scotch Whisky gemaakt voor een breed publiek. De smaak is redelijk scherp, veel graan, iets zoetigheid en licht rook. Afdronk is licht en vrij kort. Drink deze whisky puur, met ijs of gebruik het in een mix.

Beschrijving Black & White fles 70cl

Black & White is een blended Scotch Whisky die in 1884 gemaakt werd door whiskyblender James Buchanan. Hij wilde een superieure blend maken die toegankelijk was voor een breed publiek. De naam kreeg het door het zwart-witte etiket van de whiskyfles. Jaren later verwijst het naar de zwarte Schotse terriër en de witte West-Highland terriër: Fanny & Bobby. Het werd ook de officiële naam van de whisky. Black & White is een frisse en zuivere whisky met een mild en aangenaam karakter. Deze whisky is voornamelijk populair in India, Zuid-Afrika en Latijns-Amerika, maar geniet ook steeds meer populariteit in de rest van de wereld. Black & White Blended heeft een elegant karakter met een lichtdroge, zachtheid en bevat naast enkele maltwhisky’s een groot deel aan kwaliteitsgraanwhisky. De smaak van Black & White is redelijk scherp, men proeft vooral graan, iets zoetigheid en licht rook. De afdronk is licht en vrij kort. Drink deze whisky puur, met ijs of gebruik het in een mix.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.