Bombay Sapphire fles 70cl

€ 24,75
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 35,36 per liter
Alcoholpercentage: 40 %
Soort: Citrus
Merk: Bombay Sapphire
Land van herkomst: Groot-Brittanië
Onze wereldbekende gin in zijn typische blauwe fles. Elke druppel bevat 10 met de hand geselecteerde botanicals uit exotische landen over de hele wereld.
Bombay Sapphire fles 70cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Bombay Sapphire fles 70cl

Onze wereldbekende gin in zijn typische blauwe fles. Elke druppel bevat 10 met de hand geselecteerde botanicals uit exotische landen over de hele wereld. Onze botanicalsmeester, Ivano Tonutti, kijkt niet op een kilometertje. Overal ter wereld selecteert hij persoonlijk elke botanical en bouwt hij nauwe relaties op met elke leverancier. Eens we de allerbeste botanicals ter wereld zelf hebben geselecteerd, gaan we die niet zomaar koken. Dankzij een behoedzaam distillatieproces van dampinfusie kunnen we de heldere en levendige aroma's optimaal opvangen. Elk van onze gins is het resultaat van een streng selectieproces en een compromisloze zoektocht naar frisse, heldere en levendige smaken die perfect zijn om uitzonderlijke dranken te creëren. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en een zoethoutstokje.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.