Bon Secours Brune fles 33cl

€ 1,97

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (33cl) Excl. € 0,50 leeggoed € 5,97 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Bon Secours
Soort: Bruin/Donker
Alcoholpercentage: 8 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief, Chocolade, Dessert, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Koffie, Rood vlees, Varkensvlees, Wild
Beste Bruin bier ter wereld in 2008, Bon Secours Brune is een ambachtelijke bruin bier met aromas van chocolade, mokka en hop. in mond, komt er een lekkere nasmaak en een puntje van bitterheid.

Beschrijving Bon Secours Brune fles 33cl

“Brasserie Caulier” is een familiebrouwerij uit de provincie Henegouw rond Doornik, België. Wij brouwen al twintig jaar ons eigen bier en kunnen al vier generaties lang bogen op een ruime ervaring in de biersector. Ons team bestaat momenteel uit 13 gepassioneerde medewerkers die via ambachtelijke bereidingswijzen 100% natuurlijk bier brouwen : ongefilterd en ongepasteuriseerd. Beste Bruin bier ter wereld in 2008, Bon Secours Brune is een ambachtelijke bruin bier met aromas van chocolade, mokka en hop. in mond, komt er een lekkere nasmaak en een puntje van bitterheid. * Kleur : Donker bruin kleur, roomachtige compacte schuim * Geur : Lekkere aroma's van mokka, chocolade en hop * Smaak : Zoet en gekarameliseerd, licht bitter, niet zwaar

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.