Bongiorno Fragoline geschenk 70cl

€ 34,16
Per geschenk (70cl) Geen leeggoed € 48,80 per liter

Opgelet: door de grote drukte kan je pakketje helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Dank voor je begrip.

Merknaam: Fragoline di Bosco
Alcoholpercentage: 28 %
Soort: Geschenk

Fragolina di bosco is een heerlijk uitgebalanceerde likeur, zoet zonder overdrijving en ademt de sfeer van de regio Emilia Romanga. Dit geschenk bevat: 1 fles Bongiorno Fragolina di Bosca, 500 gr Pasta tricolore, 1 fles Fever-Tree Mediterranean (50 cl)

Beschrijving Bongiorno Fragoline geschenk 70cl

Op de velden en in de bossen rond Verona ruikt de ochtenddauw naar overheerlijke, zoete, wilde bosaardbeitjes. Eeuwen geleden al veroverden deze schattige besjes met hun intense geur en smaak het hart van Romeo en Julia. Meer recent wisten ze ook het hart de familie Bongiorno te bekoren.

Wanneer de dag nog fris is trekken de bewoners van de streek er op uit, op zoek naar deze aromatische vruchten. De vers geplukte vruchtjes gaan - na regelmatige kwaliteitscontrole door Vincenzo Bongiorno - rechtstreeks naar de distilleerderij waar ze het gezelschap krijgen van alcohol en een vleugje suiker en dan mag het mengsel héél lang rijpen in donkere koele kelders.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.