Boon Geuze Black Label N°3 fles 75cl

€ 5,41
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 7,21 per liter
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Veilige verzending via bpost
  • Stevige verpakking
  • Meer dan 3.000 producten
Merknaam: Boon
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 7 %
Lekker bij: Aperitief, Barbecue, Borrelhapjes, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Kazen (zachte kazen), Mosselen, Pastagerechten, Rood vlees, Salade, Schaaldieren, Sushi, Varkensvlees, Vis, Wild
Land van herkomst: België
De smaak van deze Black Label is weer een tikkeltje anders, hoewel ook weer de droge afdronk aanwezig is. Een zeer karaktervolle volmondige smaak, maar nog steeds extra droog zoals de eerdere edities.

Beschrijving Boon Geuze Black Label N°3 fles 75cl

In 2015 stelde brouwerij Boon Oude Geuze Boon Black Label voor. Deze oude geuze viel in de smaak en won in mei 2016 een gouden medaille op de ‘World Beer Cup 2016’. Ook nog de gouden medaille op de World Beer Awards en twee zilveren medailles op de Brussels Beer Challenge en de Digital Beer Awards werden in 2017 gewonnen met Geuze Boon Black Label.

De smaak van Edition N°3 Black Label is weer een tikkeltje anders, hoewel ook weer de droge afdronk aanwezig is. Een zeer karaktervolle volmondige smaak, maar nog steeds extra droog zoals de eerdere edities. Toetsen van citrusvruchten zoals pompelmoes zijn discreter aanwezig dan in de Second Edition, vanille en eik zijn meer prominent. Het maakt deze Oude Geuze een perfecte dorstlesser tijdens de warme zomer maanden.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.