Brooklyn Small batch premium gin fles 70cl

€ 51,33
Per fles (fles 70cl) Geen leeggoed € 73,33 per liter
Merk: Brooklyn
Soort: Kruidig
Alcoholpercentage: 40 %
Land van herkomst: Verenigde Staten
Small batch premium gin (46°) op basis van met de hand gekraakte jeneverbessen en met de hand geschilde citrusvruchten. Winnaar van tal van prestigieuze prijzen.

Beschrijving Brooklyn Small batch premium gin fles 70cl

Voor deze gin worden er verschillende citrussoorten waaronder citroen, sinaasappel en minola’s gebruikt. Geen gedroogde of bevroren, maar enkel verse, met de hand geschilde citrusschillen dus, waavan het grootste deel limoenen. Bitterzoete tonen zijn hier helemaal de ster. Verder dragen de met-de-hand-gekraakte jeneverbessen toe aan het artisanale karakter van deze gin. De gin is hierdoor fris, complex, en boordevol smaak - mede dankzij de extra koriander, lavendel, oriswortel, engelwortel & cacao. Wanneer dat je de fles opent, springt de citrusgeur je tegemoet. Dit laat zich natuurlijk ook merken in de heerlijk bittere (citroen, limoen) en zoete citrus-aroma’s (appelsien). De jeneverbes is fris met het rijke aroma van de den, perfect uitgebalanceerd naast de pittige en zoete smaken van citrusvruchten. Heerlijk soepel en easy-going, terwijl tegelijkertijd de volle smaak behouden blijft.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.