Calvados Coeur Du Breuil fles 70cl

€ 24,95
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 35,64 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Château du Breuil
Alcoholpercentage: 24 %
Land van herkomst: Frankrijk

De eerste calvados likeur, die het best gekoeld genuttigd kan worden. Hij bevat maar 24% alcohol. U kunt hem zowel puur als met ijsklontjes (“on the rocks”) serveren, maar ook als basis voor longdrinks of cocktails gebruiken!

Een subtiele mengeling uit van Château du Breuil-calvados (de enige alcohol in deze likeurcreatie), appelsap en suiker. Zijn bijzondere uitgesproken en verfrissende vruchtensmaak bevalt vooral liefhebbers van lichtere likeuren.

Beschrijving Calvados Coeur Du Breuil fles 70cl

Sommige namen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook Calvados en Château Du Breuil. Deze internationale faam heeft Calvados Château du Breuil, in 1954 opgericht in het gelijknamige 16e eeuwse kasteel in het hartje van de Pays d’Auge, te danken aan een volgehouden geloof in kwaliteit. De kwaliteit van de appels, de vaten en de kennis van de keldermeester maken dat Calvados Château du Breuil niet meer weg te denken is van de meest prestigieuze tafels in meer dan 52 landen.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.