Calvados Du Breuil 12Y fles 70cl

€ 54,50
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 77,86 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Château du Breuil
Alcoholpercentage: 41 %
Land van herkomst: Frankrijk

Deze calvados met gecontroleerde ” AOC Pays d’Auge” naam van herkomst is een huwelijk van calvadossoorten, die onder zorgvuldige controle van de keldermeesters minstens 12 jaar in eikenhouten vaten van het Château du Breuil gerijpt hebben. Deze calvados straalt een uitzonderlijke zachtheid uit en laat op uw verhemelte appel -en amandelaroma’s, evenals “houtachtige” smaaknoten achter, die hun hele intensiteit in een geraffineerde en complexe mengeling weerspiegelen. 

Beschrijving Calvados Du Breuil 12Y fles 70cl

Sommige namen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo ook Calvados en Château Du Breuil. Deze internationale faam heeft Calvados Château du Breuil, in 1954 opgericht in het gelijknamige 16e eeuwse kasteel in het hartje van de Pays d’Auge, te danken aan een volgehouden geloof in kwaliteit. De kwaliteit van de appels, de vaten en de kennis van de keldermeester maken dat Calvados Château du Breuil niet meer weg te denken is van de meest prestigieuze tafels in meer dan 52 landen.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.