Cornet Smoked fles 75cl

€ 6,50
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 8,67 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Cornet
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 8,5 %
Land van herkomst: België

CORNET SMOKED is een uniek blond Belgisch bier met een subtiele ‘smoked’ smaak. Het heeft alles van het krachtige en toch zachte karakter van CORNET. Maar door de extra rokerige toets krijgt de smaak meer diepgang.

De unieke ‘smoked’ smaak wordt verkregen door het gebruik van geturfde mout (peated malt) en het toevoegen van extra gerookte eikenhouten snippers tijdens het brouwen. Een historische handeling die ons terugbrengt naar het ontstaan van bier brouwen, toen mout nog natuurlijk gedroogd werd boven vuur. Dit gaf het bier destijds een ‘smoked’ smaak. Dankzij de unieke perfect serve met échte rookbeleving wordt die ‘smoked’ smaak versterkt en worden extra aroma’s toegevoegd. Zo worden alle zintuigen nog meer geprikkeld. CORNET SMOKED samen drinken wordt zo samen beleven. Ook tussen de barman en zijn klanten, die dankzij de unieke perfect serve een warme ambiance creëert en van zijn café een thuis maakt waar mensen écht samen kunnen genieten en zich verbonden voelen.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.