Duvel

Duvel Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het unieke brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.

In 2007 gingen onze Duvel brouwers voor het eerst met een derde hopsoort aan de slag om Duvel een verrassende toets en extra bitterheid te schenken. Het resultaat was een unieke Duvel Tripel Hop die één keer per jaar het gamma van Duvel aanvulde. Zes Duvel Tripel Hop edities later, lanceerden we in april 2016 een zoektocht naar dé ultieme Duvel Tripel Hop en luisterden daarvoor in eerste instantie naar onze Duvel fans. Ruim 5.000 deelnemers onderwierpen zich vrijwillig aan de blind tasting en brachten hun stem uit.

De voorkeur ging overduidelijk uit naar Citra. Bij deze Duvel Tripel Hop gebruiken we aromahop Citra als derde hopsoort die wordt geteeld in de Yakima Valley in Washington. Deze verrijkt het smaakpalet van Duvel met frisse toetsen van pompelmoes en tropisch fruit. De tweede Duvel Tripel Hop die ooit gemaakt werd, krijgt daarom een permanente plek in ons gamma. 

Alle producten van Duvel

Producten 1 tot 12 van 19 in totaal

Pagina