Duvel Barrel Aged (Batch °4) fles 75cl

€ 25,99
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 34,65 per liter
Merknaam: Duvel
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 11,5 %

Batch No.4 - gerijpt op eiken bourbon-vaten. Beperkte voorraad, max. 1 stuk per klant

Een bier dat gerijpt is tot perfectie verdient een special treatment. Je schenkt Duvel Barrel Aged idealiter aan een temperatuur van 8°C. Het hemelse aroma komt het best tot z’n recht in het speciaal ontwikkelde degustatieglas dat je in de geschenkverpakking vindt. Een wijnglas, een tulpglas of een tumbler kunnen uiteraard ook gebruikt worden om Duvel Barrel Aged te degusteren.

Duvel Barrel Aged (11,5 % ALC), in genummerde 75cl fles, is hét verwengeschenk voor een Duvel lover, maar het is ook geschikt om te schenken bij een bijzonder moment onder fijnproevers en foodies.

Duvel Barrel Aged (Batch °4) fles 75cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Duvel Barrel Aged (Batch °4) fles 75cl

De Duvel brouwers hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten, maar hun speciaalbier deed dat net wél. Zo’n driehonderdtal vaten vanuit bekende Amerikaanse bourbon distilleerderijen vonden hun weg naar België en kregen een tweede leven op de brouwerij. De eiken vaten van Heaven Hill, Woodford Reserve, Four Roses, George Dickel en Jack Daniels werden door de Duvel brouwers ingewijd met het gouden speciaalbier en gedurende negen maanden heeft het kunnen rusten in de vaten. Dit najaar kan je dus een gezellig diner aan een knetterend haardvuur afsluiten met een glas Duvel Barrel Aged. Deze machtige smaaksensatie van Duvel met bourbon-aroma’s kan je vanaf nu proeven. En omdat de Duvel brouwers hun fans graag verwennen, komt Duvel Barrel Aged in een vernieuwde geschenkverpakking.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.