Duvel geschenk 4x33cl + glas Nina Vandeweghe

€ 13,99
Per geschenk (4x33cl + glas Nina Vandeweghe) Excl. € 0,40 leeggoed € 42,39 per liter
Alcoholpercentage: 9,5 %
Soort: Tripel
Merknaam: Duvel
Land van herkomst: België

Een Duvel geldt nog steeds als dé referentie onder de zwaardere, blonde bieren en bewijst dit meteen bij het uitschenken met een imposante, hagelwitte schuimkraag en een visueel prachtige pareling.

Ontdek nu ook deze Limited Edition geschenkverpakking met exclusief glas van Nina Vandeweghe - beperkt tot 1 exemplaar per klant.

Deze geschenkverpakking is ook te verkrijgen in onze winkels.

Duvel geschenk 4x33cl + glas Nina Vandeweghe is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Duvel geschenk 4x33cl + glas Nina Vandeweghe

Een Duvel geldt nog steeds als dé referentie onder de zwaardere, blonde bieren en bewijst dit meteen bij het uitschenken met een imposante, hagelwitte schuimkraag en een visueel prachtige pareling in het glas. Het boeket is pittig en prikkelend in de neus met wat citrus, die zelfs licht neigt naar pompelmoes door het gebruik van enkel de beste nobele hopsoorten. Dit kan ook teruggevonden worden in de smaak, mooi gebalanceerd met een vleugje kruidigheid van de gist en het gekende en gewaardeerde pure bierkarakter van een Duvel. Dankzij het hoge CO₂ -gehalte heeft het bier een zaligmakende rondheid in de mond en heeft het de unieke combinatie van zowel dorstlessend als eetlustopwekkend te zijn. Dit alles wordt afgerond met een volgehouden, droge nasmaak.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.