Espolòn Tequila Reposado fles 70cl

€ 29,95

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (70cl) Geen leeggoed € 42,79 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Espolòn
Soort: Reposado
Alcoholpercentage: 40 %
Super premium tequila die uitnodigt om het echte Mexico te beleven. Ambachtelijk gemaakt op basis van 100% blauwe agave.

Beschrijving Espolòn Tequila Reposado fles 70cl

Kruidig met een aroma van karamel en een vleugje chocolade. Sterk en rond in de mond, neigend naar demi-sec. Verrijkt met een smaak van gebrande agave. Zachte smaak van exotische vruchten met een intense toets van vanille en bruine specerijen. Afdronk met zachte kruidige toetsen. Deze variant wordt 6 maand gerijpt. De unieke illustraties op de fles, geïnspireerd op Mexicaanse kunst, verwijzen naar echte momenten uit de Mexicaanse geschiedenis en tonen de kenmerkende haan, een nationale trots. • Ambachtelijk gemaakt op basis van 100% blauwe agave. • De hoogstaande kwaliteit wordt mede bekomen door een langere branding van de agave (18 tot 20u) en de duurtijd van het distillatieproces (5.5u). • Geproduceerd door één van de meest befaamde distilleerderijen van Mexico, ‘San Nicolas’ in de regio Los Altos de Jalisco.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.