Fentimans Rose Lemonade fles 275ml

€ 1,59
Per fles (275ml) Geen leeggoed € 57,82 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Fentimans
Alcoholpercentage: 0 %
Land van herkomst: Groot-Brittanië
Lekker bij: Aperitief
Rose Lemonade is een elegante, fruitige mixer, niet te zoet en zonder de typische bitterheid van een tonic. Dit maakt Fentimans Rose Lemonade geschikt voor iedereen!
Fentimans Rose Lemonade fles 275ml is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Fentimans Rose Lemonade fles 275ml

Deze unieke frisdrank op basis van Bulgaarse rozenblaadjes is clean en floraal. Rose Lemonade is heerlijk bij verschillende witte alcoholen, zoals vodka’s, ongerijpte tequila’s, martini bianco en natuurlijk bij gin. Kortom: Rose Lemonade is een elegante, fruitige mixer, niet te zoet en zonder de typische bitterheid van een tonic. Dit maakt Fentimans Rose Lemonade geschikt voor iedereen! Fentimans kan bogen op meer dan een eeuw aan know-how. Gesitueerd in Hexham, Northumberland, maakt het bedrijf reeds sinds 1905 artisanale frisdranken op basis van planten, kruiden, bloemen en vruchten. De unieke smaken bekoren jong en oud, zowel als verfrissende softdrink of als mixer bij sterke dranken. Laat u verrassen door dit heerlijke gamma! Voor meer info en recepten, bezoek ons op www.fentimans.be

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.