Fentimans Tonic Light fles 125ml

€ 1,14
Per fles (fles 125ml) Geen leeggoed € 9,12 per liter
Merk: Fentimans
Soort: Laag in suiker
Alcoholpercentage: 0 %
Land van herkomst: Groot-Brittanië
Lekker bij: Aperitief
Door zijn verlaagde suikergehalte is deze tonic niet alleen goed voor de lijn, maar geeft hij in het glas meer ruimte aan het gindistillaat.

Beschrijving Fentimans Tonic Light fles 125ml

Fentimans Tonic Water is, met zijn delicate toetsen van citrus en een subtiele hint van kinine, de perfecte partner voor uw Gin & Tonic. Citroengras geeft deze tonic een unieke smaak. Heerlijk in combinatie met karaktervolle gins! Door zijn verlaagde suikergehalte is deze tonic niet alleen goed voor de lijn, maar geeft hij in het glas meer ruimte aan het gindistillaat. Om optimaal te genieten van jouw Gin & Tonic! Fentimans kan bogen op meer dan een eeuw aan know-how. Gesitueerd in Hexham, Northumberland, maakt het bedrijf reeds sinds 1905 artisanale frisdranken op basis van planten, kruiden, bloemen en vruchten. De unieke smaken bekoren jong en oud, zowel als verfrissende softdrink of als mixer bij sterke dranken. Laat u verrassen door dit heerlijke gamma! Voor meer info en recepten, bezoek ons op www.fentimans.be

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.