Filliers advokaat fles 70cl

€ 13,79

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (70cl) Geen leeggoed € 19,70 per liter

Opgelet: door de grote drukte kan je pakketje helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Dank voor je begrip.

Merknaam: Filliers
Alcoholpercentage: 14 %
Lekker bij: Dessert, Koffie, Patisserie
Land van herkomst: België
Heerlijke advokaat likeur, in vele handige formaten.
Filliers advokaat fles 70cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Filliers advokaat fles 70cl

Filliers Advokaat is een zachte likeur, met zorg bereid uit verse eieren, volle melk, suiker en alcohol. Verrijkt met natuurlijke aroma’s. Ingrediënten: Alcohol, suiker, gecondenseerde melk, verse eieren, aroma’s, E102, E110, E122, E339 en E509.

Advokaat lepelt u lekker als tussendoortje. Maar waarom zet u hem niet als kroon op uw kookwerk? Gerechten als coupe Advokaat, Advokaatsoes of tiramisu hebben recht op een advokaat van topformaat: die van Filliers. Smakelijk!

Aan de oevers van de Leie, in het pittoreske Bachte-Maria-Leerne in België, verscholen tussen de uitgestrekte weiden en graanvelden, maakt Filliers Distillery sinds 1880 premium spirits zoals graanjenevers, fruitjenevers, gin, whisky en vodka. Het ambachtelijke stookproces bij Filliers in traditionele koperen alambieks (distilleerkolven) is een zeer delicate evenwichtsoefening waarbij het vakmanschap en jarenlange ervaring van 5 generaties meesterstokers een grote rol speelt.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.