Filliers Dry Gin 28 Pine Blossom fles 50cl

€ 34,95
Per fles (50cl) Geen leeggoed € 69,90 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Filliers
Soort: Floraal
Alcoholpercentage: 42,6 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief
Al onze gins zijn gebaseerd op onze Filliers Dry Gin 28 Classic. Onze speciale gins worden met nog meer zorg en aandacht, of geduld bereid, en ze zijn slechts beperkt verkrijgbaar.

Beschrijving Filliers Dry Gin 28 Pine Blossom fles 50cl

Filliers Dry Gin 28 - Pine Blossom is een unieke gin met een perfecte smaak, gecreëerd door de meesterstoker van Filliers, met een distillaat van bloemen van de Pinus Sylvestris uit het Hoge Noorden. Aan de oevers van de Leie, in het pittoreske Bachte-Maria-Leerne in België, verscholen tussen de uitgestrekte weiden en graanvelden, maakt Filliers Distillery sinds 1880 premium spirits zoals graanjenevers, fruitjenevers, gin, whisky en vodka. Het ambachtelijke stookproces bij Filliers in traditionele koperen alambieks (distilleerkolven) is een zeer delicate evenwichtsoefening waarbij het vakmanschap en jarenlange ervaring van 5 generaties meesterstokers een grote rol speelt. Filliers distilleert en ‘coupeert’ volgens een zorgvuldig bewaard familiegeheim, dat door stichter Karel Lodewijk Filliers aan de vier volgende generaties meesterstokers werd doorgegeven om tot de meest exquise gedistilleerde dranken te komen.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.