Filliers Dry Gin 28 Tangerine fles 50cl

€ 34,95
Per fles (50cl) Geen leeggoed € 69,90 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Filliers
Soort: Citrus
Alcoholpercentage: 43,7 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief
Al onze gins zijn gebaseerd op onze Filliers Dry Gin 28 Classic. Onze speciale gins worden met nog meer zorg en aandacht, of geduld bereid, en ze zijn slechts beperkt verkrijgbaar.

Beschrijving Filliers Dry Gin 28 Tangerine fles 50cl

Voor deze gin gebruiken we de beste mandarijnen uit de Spaanse provincie Valencia. Deze mandarijnen krijgen van november tot januari extra zonneschijn, en zijn zorgvuldig geselecteerd op hun schoonheid, versheid en smaak. Met grote zorg wordt deze kleine partij gin vijf maal in de traditionele koperen ketels gedistilleerd. Proef de Méditerranée in onze Filliers Dry Gin 28 Tangerine Aan de oevers van de Leie, in het pittoreske Bachte-Maria-Leerne in België, verscholen tussen de uitgestrekte weiden en graanvelden, maakt Filliers Distillery sinds 1880 premium spirits zoals graanjenevers, fruitjenevers, gin, whisky en vodka. Het ambachtelijke stookproces bij Filliers in traditionele koperen alambieks (distilleerkolven) is een zeer delicate evenwichtsoefening waarbij het vakmanschap en jarenlange ervaring van 5 generaties meesterstokers een grote rol speelt.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.