Gaston Bordeaux Blanc Moelleux (Medium Sweet) Charpentier fles 75cl

€ 6,30
Per fles (fles 75cl) Geen leeggoed € 8,40 per liter
Merk: Gaston Bordeaux
Alcoholpercentage: 12 %
Land van herkomst: Frankrijk
Lekker bij: Aperitief, Aziatische keuken, Barbecue, Borrelhapjes, Chocolade, Dessert, Fondue, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (zachte kazen), Mosselen, Pastagerechten, Patisserie, Salade, Schaaldieren, Stoofpotje, Sushi, Varkensvlees, Vers fruit, Vis
Bordeaux, Half zoet tot zoet, Wit Druiven: Sémillon, Sauvignon, Muscadelle Fruitig en zacht met licht afgekruide aroma's van witte bloesem.

Beschrijving Gaston Bordeaux Blanc Moelleux (Medium Sweet) Charpentier fles 75cl

Deze wijn is het resultaat van een late oogst en kan genieten van alle knowhow die door de eeuwen heen in Bordeaux werd opgebouwd inzake nobele zoete wijnen. Een rijke, aromatische, fruitige en krachtige wijn die perfect kan worden gedronken bij foie gras, wit vlees, dessert of, voor de liefhebbers, als aperatief. De wijngaarden in Bordeaux, die ideaal zijn gelegen op de 45° breedtecirkel, werden geplant op zeer verschillende ondergronden. De drooggelegde moerassen en het landschap bestaande uit grind, kwarts en dik zand, vormen één van de unieke aspecten van het Bordeaux terroir. Gaston Charpentier werd in de 19de eeuw geboren en groeide op in Bordeaux, waar hij de passie voor wijn en traditie van zijn ouders erfde. In 1881, na zijn legerdienst bij de kavalerie, stichtte hij het wijnhuis Maison Gaston in het hart van de stad Bordeaux . Het paard als logo en symbool van elegantie, strijd en traditie was voor hem de logische keuze.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.