Gerolsteiner

Gerolsteiner, zo goed kan water zijn

Water dat je lichaam ondersteunt? Daar zorgt Gerolsteiner voor. Gerolsteiner mineraalwater dankt zijn unieke en lekkere smaak aan de vele mineralen die de natuur geeft.

Hoge mineralisatie, ter ondersteuning van jouw lichaam.

Het Gerolsteiner mineraalwater dankt zijn bijzondere smaak en hoge mineralisatie aan de geologische omstandigheden aan de bron van Gerolstein in de Vulkaaneifel. Hier ontmoet koolzuur van vulkanische oorsprong dolomietgesteente dat rijk is aan calcium en magnesium. Hierdoor ontstaat water dat rijk is aan mineralen zoals calcium, magnesium en bicarbonaat, maar ondanks de hoge algehele mineralisatie aangenaam neutraal en verfrissend smaakt.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Afval? Neen bedankt! Gerolsteiner zet maximaal in op duurzaamheid. Het grootste aandeel van onze verpakkingen zijn daarom in glas of herbruikbaar PET. Zo verkleinen we onze impact op het milieu. Ontdek onze duurzaamheidsacties hier.

Samen koken, samen genieten met Gerolsteiner

Creëer onvergetelijke familiemomenten in de keuken met Gerolsteiner als de perfecte aanvulling op jouw kookkunsten. Ons natuurlijk bruisend mineraalwater versterkt de smaken van je huisgemaakte gerechten en brengt gezelligheid aan tafel.

Laat je inspireren en gebruik lokale ingrediënten, samen met Gerolsteiner, voor een authentieke en heerlijke familie-ervaring. Geef jouw geliefde familierecepten dat tikkeltje meer, in combinatie met ons verfrissende mineraalwater.

Krijg je al trek? Probeer het zelf thuis en deel jouw culinaire creaties, misschien zie je jouw eigen creatie wel op onze Facebookpagina verschijnen. Smakelijk koken en genieten met je dierbaren!