Get 27 fles 1l

€ 22,50
Per fles (1l) Geen leeggoed € 22,50 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Get 27
Alcoholpercentage: 21 %
Land van herkomst: Frankrijk
Lekker bij: Aperitief, Borrelhapjes
Verrassende en verfrissende muntlikeur (alc. 27°). Get 27 wordt meestal aangelengd met spuitwater maar kan ook gebruikt worden in originele cocktails zoals Get Mojito.

Beschrijving Get 27 fles 1l

Ruim 200 jaar geleden slaagde Jean Get erin om de perfecte pepermuntlikeur (al. 27°) te distilleren die volkomen aan zijn verwachtingen beantwoordde. Oorspronkelijk noemde hij zijn creatie "Pippermint". Slechts in 1969 werd de huidige naam Get 27 gelanceerd, een eerbetoon aan de uitvinder van deze verfrissende drank. Zorgvuldig geselecteerde muntblaadjes zijn het basisingrediënt van Get 27. Deze worden zes keer gedistilleerd volgens een geheime formule. Door de mengeling met brandewijn en rietsuikersiroop ontstaat de unieke smaak van Get 27, met een alcoholvolume van 27%. Get 27 is de enige alcohol met een frisse pepermuntsmaak. Verklaart dat zijn opmerkelijke populariteit bij jongeren? Get 27 wordt aangelengd met mineraalwater of sprankelend water, of gemixt in originele cocktails zoals de Get Mojito (met citroensap en Perrier)

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.