Gordon's fles 70cl

€ 17,95
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 25,64 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Gordon's
Soort: Floraal
Alcoholpercentage: 37,5 %
De opvallend frisse smaak van Gordon’s komt van de jeneverbes, korianderzaad en engelwortel. Gemixt met tonic en een schijfje limoen zorgt dit voor een kenmerkende smaak. Door Gordon's klassieke stijl maakt het de perfecte en ultieme Gin & Tonic.
Gordon's fles 70cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Gordon's fles 70cl

Gordon's gin is in 1769 opgericht door Alexander Gordon, toen hij aan zijn missie begon om een zalig smakende gin te ontwikkelen, die het waard was om de familienaam te dragen. Gordon geloofde dat het succes lag in de perfecte combinatie van een pure gedistilleerde granendrank en rijke plantaardige producten. Tot op de dag van vandaag wordt Gordon's gedistilleerd volgens precies dezelfde standaard. Het product wordt drievoudig gedistilleerd om de puurheid van de gin te garanderen en de exacte mixtuur van onze plantaardige producten blijft een goed bewaard geheim. Gordon's is de bestverkopende London Dry Gin. Dankzij de jeneverbes en citrus de ultieme gin om te mixen genoemd. Voor de beste smaakbelevenis mix je een Gordon's & Tonic en garneer je deze met limoen. Het is de klassieke gemixte longdrink, altijd ideaal, maar met name als je ervan kunt genieten met vrienden.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.