Gouden Carolus Tripel fles 33cl

€ 1,82
Per fles (33cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 5,52 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Gouden Carolus
Soort: Tripel
Alcoholpercentage: 9 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aziatische keuken, Gevogelte, Kazen (zachte kazen), Mosselen
Dit goudgele speciaalbier wordt gebrouwen met de beste grondstoffen van onze bodem, zoals rijpe gerst en Belgische hop, om zo veel mogelijk puur aroma te behouden. Ideaal bij kip, kruidige gerechten.

Beschrijving Gouden Carolus Tripel fles 33cl

Dit bier wordt gebrouwen volgens de eeuwenoude traditie en verenigt het de beste grondstoffen van onze bodem zoals rijpe gerst en fijne hop, om zo veel mogelijk puur aroma te behouden. Dit bier werd oorspronkelijk gebrouwen voor de Ridders van het Gulden Vlies in 1491.
Vol bevallige tederheid, met een zuivere en keurige smaak, zal dit bier u bekoren: op fles gerijpt, uitsluitend van bleke mout bekomen, hoog gegist en 100 % natuurlijk. Met een volmondige smaak die toch dorstlessend werkt, dankzij een evenwichtig hoppen. Dit aangename goudblonde bier wordt gekozen door wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier. Deze tripel is van wereldniveau.
 Reeds in 2002 won dit bier de Gold Award op de tweejaarlijkse World Beer Cup in de categorie‘Tripel’. In 2010 won dit bier goud op de European Beer Star in de categorie ‘Belgian Style Tripel’. In 2012 volgde opnieuw goud met de bekroning tot beste Tripel bier ter wereld (“World’s Best Belgian-Style Tripel”).

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.