Grimbergen Astrum Pale Ale fles 33cl

Speciale prijs € 1,95 Normale prijs € 2,63
Per fles (33cl) Geen leeggoed € 7,97 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Grimbergen
Soort: Pale Ale
Alcoholpercentage: 6 %
Land van herkomst: België

De Grimbergen Microbrews zijn exclusief verkrijgbaar op www.prikentik.be

De paters genoten van eenvoudige genoegens, zoals het kijken naar de nachtelijke hemel. Met het zicht op de glinsterende sterren aan het firmament beseften ze dat ze deel uitmaakten van iets veel groters.

Geïnspireerd door de paters van het beroemde observatorium van de Abdij van Grimbergen zijn wij zelf op ontdekkingsreis gegaan. We speurden de wereld af naar de allerbeste hop om onze brouwsels extra glans te geven.

In Astrum Pale Ale - in het Latijn betekent astrum ster of stellair – gebruikten we prachtige Galaxy-hop, geïmporteerd uit Tasmanië, Australië, om het bier een betoverend citrusaroma te geven. Samen met de fijnste Vlaamse hop zorgt deze soort voor een perfect evenwichtig brouwsel.

Want als je de tijd wil nemen om te genieten - of dat nu met vrienden is of, zoals de paters, starend naar de sterren – wil je een bier dat gemaakt is met 900 jaar passie en ervaring, en met enkel de lekkerste ingrediënten.    

Smaaktoetsen:
Noten van papaja, passievrucht, kruisbes en sinaasappel verhogen het frisse, levendige karakter van de Astrum. In combinatie met uitgesproken kruidige toetsen en de delicate biscuitachtige kwaliteit van onze mout ontstaat een zacht, verfrissend brouwsel.

Korte THT 10/23

Beschrijving Grimbergen Astrum Pale Ale fles 33cl

De nieuwe Abdijbrouwerij Grimbergen is een mijlpaal in de Belgische biergeschiedenis. Door oude brouwtradities te combineren met moderne en innovatieve technieken ontstaan kleine batches in beperkte editie van premium bieren met een unieke smaak. De nieuwe Abdijbrouwerij Grimbergen produceert drie nieuwe brouwsels – Magnum Opus Brut, Ignis Quadruple en Astrum Pale Ale.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.