Grimbergen Magnum Opus fles 33cl

€ 2,65

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (33cl) Geen leeggoed € 8,03 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Grimbergen
Alcoholpercentage: 8 %
Land van herkomst: België

De Grimbergen Microbrews zijn exclusief verkrijgbaar op www.prikentik.be

Sommige momenten zijn reden genoeg om feest te vieren en het toevoegen van een gedurfd nieuw hoofdstuk aan de mooie geschiedenis van de Abdij van Grimbergen is er één van.

Door een nieuwe brouwerij te bouwen binnen de muren van de abdij, keert het brouwproces terug naar waar het allemaal begon. De abdij is een uitgelezen plek om tradities uit het verleden nieuw leven in te blazen, maar ook om met open blik naar de toekomst te kijken. Om ervaring en innovatie te combineren in een streven naar uitmuntendheid. Een dergelijk speciaal moment vraagt om de meest speciale brouwsels. En Magnum Opus beschouwen we als ons voorlopig meesterwerk. 

Smaaktoetsen:
Een heldere ale, licht van kleur en sprankelend van uitzicht. Magnum Opus gebruikt ontspruitende gouden mout om een elegant bier te brouwen dat een feestelijke sfeer schept in elke situatie.

Delicate noten van peer, sinaasappel en vanille worden ondersteund door een zachte, soms zoete, mout. De Nelson Sauvin-hop wordt toegevoegd om het geheel een zalige Nieuwe Wereld-sprankel te geven. En dankzij een speciaal maischproces en een tweede gisting krijgt het bier een karakter dat meer weg heeft van een droge, mousserende wijn.

De Magnum Opus Brut is het beste brouwsel voor de fijnste gelegenheden. Het levendige bier heeft een triomfantelijke gloed, de complexe combinatie van droge, delicate smaken maakt de drank extra exclusief. Hef samen met ons het glas op 900 jaar brouwervaring. 

Beschrijving Grimbergen Magnum Opus fles 33cl

De nieuwe Abdijbrouwerij Grimbergen is een mijlpaal in de Belgische biergeschiedenis. Door oude brouwtradities te combineren met moderne en innovatieve technieken ontstaan kleine batches in beperkte editie van premium bieren met een unieke smaak. De nieuwe Abdijbrouwerij Grimbergen produceert drie nieuwe brouwsels – Magnum Opus Brut, Ignis Quadruple en Astrum Pale Ale.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.