Grisette Bosvruchten fles 25cl

€ 1,53

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (fles 25cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 6,12 per liter
Merk: Grisette
Soort: Fruit
Alcoholpercentage: 3,5 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief, Barbecue, Chocolade, Dessert, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (zachte kazen), Pastagerechten, Patisserie, Rood vlees, Salade, Stoofpotje, Sushi, Vers fruit
Smaak: Bosvruchten
Een fris, rijk en delicaat aroma laat Grisette Bosvruchten kennen als een bier van hoge gisting met een lichte hoptoets. Deze Grisette is gebrouwen op basis van mout en tarwe.

Beschrijving Grisette Bosvruchten fles 25cl

Een fris, rijk en delicaat aroma laat Grisette Bosvruchten kennen als een bier van hoge gisting met een lichte hoptoets. Deze Grisette is gebrouwen op basis van mout en tarwe. De amarante kleur doet denken aan een jonge bourgogne. Het schuim bezit een compacte, fijne structuur. Het is een bier vol contrasten die tegelijk zachte en zure smaken doet samengaan, net als een handvol overheerlijke rijpe vruchten. Een aroma van rood fruit laat zich duidelijk waarnemen. Op natuurlijke wijze gezoet, is dit bier digestief van karakter en bezit het een zeer licht alcoholgehalte. 3,5 % alc. vol.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.