Hapkin Exploring Pack

€ 6,95
Merk: Hapkin
Land van herkomst: België

Hapkin - Belgisch - Krachtig blond

Hapkin is een Belgisch, krachtig blond bier van hoge gisting, gekenmerkt door een volle, witte schuimkraag en een droge, pittige afdronk. De verschillende hoppen, waaronder de variëteiten Saaz en Monroe, worden tijdens het brouwproces in 4 keer toegevoegd. Dit zorgt voor een fruitige toets, die de subtiele hopbitterheid mooi aanvult.

Dit jaar lanceert Hapkin de Hapkin Bipa: Een moderne kijk op IPA.

Deze Belgian-style IPA (BIPA) is een ongefilterd, blond bier dat gekenmerkt wordt door een subtiele dry-hopping met sabro, amarillo en centennial hoppen. De aromahoppen geven Hapkin Bipa zijn typische, frisfruitige smaak met toetsen van citrus, perzik en mango. (alc. 6,7% vol.)

Benieuwd naar de smaken van deze sterke blonde bieren? Dat kan perfect in deze exploring pack met gratis Hapkin glas!
Je ontvangt in deze set:

2x Hapkin 33cl
2x Hapkin Bipa 33cl
1x Hapkin glas 

Tip van Rik: Hoe zorg je ervoor dat je Hapkin hemels smaakt? Koel dan het flesje op 5 graden Celcius en zorg voor een brandschoon Hapkin glas. Houd het glas onder een hoek van 45 graden en schenk de Hapkin in zonder dat het flesje het glas raakt. Draai het glas halverwege het schenken rechtop en ga door tot de volle, witte schuimkraag de rand van het glas bereikt. Laat een kleine centimeter bier in het flesje zitten, zo voorkom je dat gistcellen je bier troebel en bitter maken. 

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.