Hernö Gin fles 50cl

€ 39,77
Per fles (50cl) Geen leeggoed € 79,54 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Hernö
Soort: Kruidig
Alcoholpercentage: 41,8 %
Land van herkomst: Zweden
Ronde en zachte London Dry Gin (40°), met een duidelijke aanwezigheid van jeneverbes, frisse citrustoetsen en een bloemige complexiteit.

Beschrijving Hernö Gin fles 50cl

Hernö gin is de allereerste Zweedse gin en wordt gedistilleerd in de meest noordelijke stokerij ter wereld (nabij de noordpoolcirkel). Oprichter Jon Hillgren deed als barman zijn gin-expertise op in Londen en keerde terug naar Härnösand om er zijn eigen distillerie uit te bouwen. De flessen worden ter plaatse gebotteld, met water uit de eigen waterput. Herno Gin is een ronde en zachte Londen Dry Gin, met een duidelijke aanwezigheid van jeneverbes, frisse citrustoetsen en een bloemige complexiteit. De gin werd gelanceerd in 2012 en eind 2013 was Hernö Gin de gin met het grootste aantal awards in Europa. De distilleerderij ontving de "Gin Grand Master Award" in 2013 én 2015! Botanicals: Jeneverbessen uit Hongarije, korianderzaad uit Bulgarije, handgepelde citroen, lingon bessen uit Zweden, moeraskruid uit Engeland, zwarte peper uit India, cassia uit Indonesië en verse vanille uit Madagascar.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.