Hopus fles 75cl

€ 4,46

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (75cl) Excl. € 0,20 leeggoed € 5,95 per liter
Alcoholpercentage: 8,3 %
Soort: Blond
Merknaam: Hopus
Lekker bij: Aperitief, Aziatische keuken, Barbecue, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Pastagerechten, Pizza, Salade, Sushi, Vis
Land van herkomst: België

Sterk, blond en bitter bier met 5 hopsoorten. Combinatie van vegetale, citrus- en fruitachtige toetsen. Stevige schuimkraag, fond wordt geserveerd in apart gistglaasje. 8,3% alc.

Hopus fles 75cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Hopus fles 75cl

Dit blonde, koperkleurige bier met een dikke schuimkraag is gebaseerd op een geheim recept dat werd gebrouwen naar aanleiding van de bruiloft van Paul Lefebvre. Hopus heeft een unieke en originele neus die gekenmerkt wordt door een mengeling van vegetale, citrus- en fruitige toetsen. De heldere aanzet wordt gekenmerkt door een intense en bittere smaakervaring en een waar festival van hoptoetsen. Nadien wordt het smaakevenwicht van dit bier van hoge gisting hersteld door de fruitige aroma’s en moutsmaken, zonder de initiële smaak echter te verdoezelen. De bittere afdronk duurt lang maar is niet storend, is krachtig maar niet overweldigend, is elegant maar niet exuberant… Kortom, elke slok is de perfecte voorbereiding op de volgende. Fris te degusteren als aperitief met pickle chips, als hoofddrank bij een stevig gekruide maaltijd of als digestief.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.