De Monin siropen kan je gebruiken voor talloze bereidingen. Zo kan je de siropen gebruiken in je chocolademelk of thee, maar de meest begeerde toepassingen is de aanvulling van koffies met Monin.
Benieuwd naar hoe je deze siropen het beste verwerkt in je koffie? Lees dan snel verder!
Popcorn latte
Benodigheden:
- 10 ml Monin Popcorn
- 90 ml opgeschuimde melk
- 30 ml espresso
Recept:
- Stoom 90 ml melk in de pitcher
- Pomp 1x10 ml Monin Popcorn in het kopje
- Bereid een espresso
- Voeg de espresso toe
- Voeg de opgeschuimde melk toe
Caramel latte
Benodigdheden:
- 10 ml Monin Caramel
- 90 ml opgeschuimde melk
- 30 ml espresso
Recept:
- Stoom 90 ml melk in de pitcher
- Pomp 1x10 ml Monin Caramel in het kopje
- Bereid een espresso
- Voeg de espresso toe
- Voeg de opgeschuimde melk toe
Speculoos latte
Benodigdheden:
- 10 ml Monin Speculoos
- 90 ml opgeschuimde melk
- 30 ml espresso
Recept:
- Stoom 90 ml melk in de pitcher
- Pomp 1x10 ml Monin Speculoos in het kopje
- Bereid een espresso
- Voeg de espresso toe
- Voeg de opgeschuimde melk toe
Hazelnoot Ijskoffie
Benodigdheden:
- 20 ml Monin Hazelnoot
- 100 ml melk
- 30 ml Espresso
Recept:
- Pomp 2x10 ml Monin Hazelnoot in het kopje
- Vul het glas met ¾ ijsblokken
- Voeg de melk toe
- Voeg de espresso toe
- Dien op