Het is bijna zover … Tournée Minérale komt er weer aan! Om jezelf alle slaagkansen te geven, sla je best een voorraad lekkere drankjes in. Zo merk je niet eens dat je alcoholvrij aan het genieten bent! 

Prik&Tik - Tournée Minerale - Mocktails

1. Water met een smaakje

Tournée Minérale is een goed moment om meteen ook dat andere goede voornemen waar te maken: meer water drinken. Met deze waters met een fruittoets gaat dat – bijna – vanzelf.

Onze favorieten:

TIP: Pimp je fruitwater met vers fruit en geef extra smaak – en kleur – aan je glas. Even mooi als een echte cocktail! En niks houdt je natuurlijk tegen om een volledig eigen drankje te maken. Leer hier hoe.

 

2. Fris fruitsap

Zorg dat je favoriete sap altijd in je koelkast ligt. Ideaal met wat ijs, of verwerkt in een originele mocktail.

Onze favorieten:

 

3. Handige siroopjes

Wil je die mocktails nog wat bijzonderder maken? Dan kan je niet zonder zoete siroopjes – bij Prik&Tik vind je zelfs een komkommer-variant. Perfect voor onder andere een gin mocktail!

Onze favorieten:

 

4. Fancy frisdrank

Iedereen die de hele maand februari voor 0% gaat, verdient een premium frisdrankje. Van cola tot rozenlimonade: doe maar eens sjiek.

Onze favorieten:

 

5. Alcoholvrije aperitiefjes

Kan je je favoriete wijn of aperitief echt niet missen? Ga dan voor een alcoholvrije versie die even lekker smaakt. En je houdt er geen kater aan over!

Onze favorieten:

 

6. 0% pintjes

Vind je bier het moeilijkst om af te zweren? Geen zorgen, ook daarvan bestaan er heel wat heerlijke varianten zonder alcohol!

Onze favorieten: