Op het einde van het jaar heb je heel wat cadeaus te kopen. Maar hoe vind je het perfecte geschenk dat echt bij iemand past? En hoe blijf je binnen je budget? Speciaal voor jou zet Rik wat toppers op een rijtje – voor elk profiel en elke portemonnee. Hij heeft ze zelfs van laagste naar hoogste prijs geordend, lekker makkelijk!

Voor je Secret Santa

Heb je de naam van een collega die wel van een glaasje houdt getrokken? Dan kan je niet misgaan met deze Duvel Taste Belgium geschenkbox vol lekkere bieren. Zelfs de prijs blijft netjes binnen de €10-limiet!

Voor beer lovers

Mag het ietsje meer zijn? Dan is deze geschenkverpakking met de beste bieren van Brouwerij Het Nest, een set speelkaarten én een uniek glas echt een goede keuze voor de bierfanaten in je leven.

Voor feestbeesten

Wil je een cadeau geven aan de sfeermaker van de groep, die altijd te vinden is voor een feestje? Dan vind je in deze box alles wat nodig is voor een geslaagde avond: een fles op eikenhouten vaten gerijpte Bacardi Anejo Cuatro-rum én twee flesjes Schweppes Premium Mixer Ginger Ale. Stoelen aan de kant!

Voor echte kenners

Niks zo moeilijk als een cadeau bedenken voor iemand die alles al heeft. Maar deze exclusieve batch – in beperkte oplage – heeft alles waar een bierliefhebber van droomt. Een genummerde fles van de exclusieve biercreatie én een bijhorend Duvel-glas.

Voor je BFF

Wat is er leuker dan van een lekker glas wijn genieten? Samen van een lekker glas wijn genieten, natuurlijk! Geef deze selectie witte wijnen van Château de l’Ille cadeau en wie weet nodigt je beste vriend/vriendin je wel uit om er samen van te drinken. Win-win!

Voor de fantasy-fan

Ken je iemand die nog steeds niet over het einde van Game of Thrones heen is? Troost hem of haar met deze prachtig ontworpen fles Johnnie Walker Fire die karamelachtige en subtiel rokerige whisky bevat, gebaseerd op de draken uit de serie.

Voor classy ladies – en gentlemen

De grappige geschenkverpakking – in de vorm van een mooie rode lipstick – geeft een speelse toets aan deze all-time favourite champagne. Fris en extravagant sprankelend. Wat kan een mens nog meer wensen?

Voor mixologists

Moet je een cadeau kopen voor een cocktailshaker in spé? Dan is deze blendbox het perfecte startpunt. Hij bevat een fles Copperhead Black Batch-gin 50cl, 15 cl Elderberry Cordial en een strainer. Cheers!

Voor luxepaardjes

Voor sommige, bijzondere mensen geef je graag wat meer uit. En dan is deze Piper Heidsieck Rare Millésimé uit 2002 echt het neusje van de zalm. Zijn diepe smaak heeft hij te danken aan een assemblage van 17 cru’s en zeven jaar rijping. Een champagne om van te houden.

Voor iedereen

Toch nog naar iets anders op zoek? Vraag dan aan onze medewerkers in de winkel om een geschenkmand op maat samen te stellen!