Je leest het goed, dit is wel degelijk je vertrouwde Liefmans Fruitesse, maar … gewoon zonder alcohol. Maak je echter geen zorgen, deze Liefmans Fruitesse Alcohol Free is net zo lekker als het origineel!

Uitzicht: eens je het bier, zoals het hoort, hebt uitgeschonken over enkele ijsblokjes valt meteen de dieprode kleur en de mooie, roze schuimkraag op.

Smaak: Liefmans Fruitesse Alcohol Free wordt gebrouwen op basis van verschillende fruitsoorten. Je vindt er uiteraard krieken in terug, maar ook framboos, bosbes, vlierbes en aardbei. De krieken zorgen ervoor dat er een duidelijk zuurtje aanwezig is. Hierdoor is het evenwicht tussen zuur en zoet goed in balans.

Afdronk: ook de nasmaak van de Fruitesse is prima en helemaal niet plakkerig.

Conclusie: deze Liefmans is een echt een zomers aperitiefbier. Eens de temperaturen boven de 20°C stijgen, mag je hem ons op elk terras voorschotelen. On the rocks brengt deze Fruitesse gegarandeerd een beetje de zomer in je glas.   

Tip van Rik: zelfs als je volop aan het lijnen bent is deze Liefmans Fruitesse Alcohol Free met slechts 53 kcal/25 cl het ideale biertje voor jou!

 

Schol,

Rik