Om 2021 goed in te zetten, toverde biersommelier Ben Vinken, de drijvende kracht achter Bierpassie Magazine, deze stevige (10% alc.) La Corne tripel uit zijn hoge hoed. Deze ‘La Corne du Bois des Pendus’ is het zoveelste topproduct van de Henegouwse brouwerij Des Légendes van Pierre en Vinciane Delcoigne. Twee gedreven brouwingenieurs voor wie alleen het beste goed genoeg is.

De proefnotities van Ben Vinken:

Uiterlijk: een mooi parelende, goudkleurige tripel met een romige, witte schuimkraag die goed aan het glas kleeft.

Aroma’s: de neus is erg fruitig. Je ruikt vooral citrus, gedroogde abrikozen en toetsen van banaan.

Smaak en afdronk: de fruitige smaken zijn heel mooi in balans met een licht bittere, hoppige ondertoon. Vrij lange en aangename afdronk

Conclusie: een heel karakteristiek degustatiebier dat je zin geeft om ook de Goliath van dit innovatieve brouwersduo te proeven.

Ben Vinken: Zoals altijd krijg je bij aankoop van dit bier van de maand gratis ons biersommelier 20cl proefglas. Ideaal om niet alleen deze La Corne tripel maar ook de Goliath in perfecte omstandigheden te ontdekken.”

Tip van Rik: Ben je op zoek naar de ideale begeleider van een typische Gentse Waterzooi met kip? Denk dan zeker eens aan deze La Corne tripel. Hij doet het trouwens ook prima bij een vispannetje of stoofpotjes van gevogelte. Ben je een fan van onze Belgische tripels? Kijk dan zeker eens naar het ruime gamma in onze webshop!

Dus aarzel niet en kom snel je La Corne tripel scoren in je Prik&Tik-winkel of de webshop!