Prik en Tik - Streekbieren - Fesitvalbiertjes

Een goed festival is een perfecte mix van fun & music. En daar hoort een lekker biertje bij! Fris, niet te koppig en liefst hip. Rik ging langs bij de barbier, koos een T-shirt, trok een short en zijn sneakers aan en … selecteerde voor jullie de ideale festivalbiertjes.

Corona Extra

Een stijlvol blondje, deze exotische Corona. Een lichte (4.5% alc.) en zachte Mexicaanse pils die je zo uit het ijskoude flesje drinkt. Vergeet niet om een stukje citroen in de flessenhals te stoppen!

Drink hem op dit festival: Lokerse Feesten

Desperados Red

Heb je het meer voor koperkleurige krullen dan voor blond? Kies dan voor deze Desperados Red, een unieke combinatie van bier met tequila, guarana en cachaça. Een zuurzoete maar lichtjes koppige blend (5.9% alc.).

Drink hem op dit festival: Cactusfestival, Brugge

  1. Desperados Red fles 33cl
    Desperados Red fles 33cl
    € 1,89
    Tijdelijk niet op voorraad
    Meer informatie

Besos Cerveza Tequila

Deze Besos Tequila is een superverfrissende cerveza! Een sprankelend bier met tequila en citrusaroma’s. Origineel, gedurfd en tropical! (5.9% alc.)

Drink hem op dit festival: Antilliaanse Feesten, Hoogstraten

Maes Radler Citroen

Dubbelfris, héél licht (2% alc.) en van bij ons, wat wil je nog meer? Een combinatie van 100% natuurlijk citroensap en lekkere Maes Pils. IJskoud drinken na de moshpit, cool!

Drink hem op dit festival: Alcatraz Hard Rock and Metal Festival, Kortrijk

Hoegaarden Rosée 0,0%

Ben je de festival-Bob van dienst die het hoofd wil koel houden? Kies dan voor deze Hoegaarden Rosée, een fruitig witbier zonder alcohol maar net zo lekker als ‘the real thing’!

Drink hem op dit festival: Brussels Summer Festival