Duvel en ander lekkers : de beste biercadeaus voor Vaderdag

Een stropdas heeft vader in geen jaren gedragen. En sokken heeft hij na al die jaren ook wel meer dan genoeg. Dus wordt het tijd om met een origineler geschenkidee voor de boeg te komen. En daar helpt Rik je met veel plezier mee. Centraal staan voor deze Vaderdag de bieren van Duvel Moortgat – maar er is ook nog heel wat ander lekkers te scoren.

Duvel You're The Best geschenkpakket

Heb je zo'n vader of partner waar je echt altijd op kunt rekenen? Dan is een bedankje ook op deze Vaderdag zeker op z'n plaats. Geef daarom dit geschenkpakket cadeau. Er zitten niet alleen vier 33cl-flesjes Duvel in, maar ook nog eens een uniek glas. Precies wat je nodig hebt om dankjewel te zeggen.

Duvel Barrel Aged Limited Edition pakket

Voor de vaders met voorliefde voor het verfijnde is er de Barrel Aged variant, die heeft mogen rijpen op eikenhouten whiskyvaten. Dat procedé geeft deze topper zijn bijzondere smaak van hout en karamel. Mét bijpassend glas!

Duvel Collection bierbox

De eeuwige twijfelaars, maar ook de fijnproef-papa's doe je een plezier met de Duvel Collection. Die bevat de duivelse 6,66%, de Tripel Hop Citra, de Tripel Hop Cashmere en de klassieker. En ook weer – je raadt het al – een speciaal Duvel-glas.

Duvel Tasting box

Of til je cadeau nog een niveau hoger en kies voor dit bierpakket. Het bevat naast de gewone Duvel ook Duvel in een designfles en de Irish Whisky 2022 editie van Duvel Barrel Aged. En moet ik het er nog bij zeggen? Er zit natuurlijk ook een mooi Duvel Barrel Aged-glas in.

Duvel Barrel Aged - Nr. 8 the Brasil Rhum Edition fles 75cl + glas
Duvel
€ 25,00

Online in voorraad

Geschenkmand

Het is een klassieker voor een reden. Want met een geschenkmand zit je nooit verkeerd. Vraag een medewerker in je Prik&Tik-winkel naar de mogelijkheden en stem de samenstelling van de mand volledig af op de smaak van je papa of partner.

Belgische biermand

Een perfect thema voor een geschenkmand: Belgische bieren! Hier vind je handige tips om een evenwichtige selectie te maken. Dat voelt extra persoonlijk en is een cadeau waar je vader nog lang van kan genieten.

Cadeauflessen

Is je budget ietsje kleiner? Dan kun je Vaderdag ook vieren met een speciale fles van zijn favoriete bier. Je zult zien dat er heel wat varianten zijn, van een glanzende Gouden Draak tot flessen ontworpen door kunstenaars.

Last but certainly not least: de Gouden Carolus Whisky Infused voor de whiskypapa’s. Het overheerlijke bier, verrijkt met Single Malt whisky uit hetzelfde huis. Het resultaat is een keizerlijk brouwsel om te koesteren.

Bierbox

Als de inspiratie op is, kun je dan weer één van de vele vooraf samengestelde bierboxen kopen. Fijne selecties in een handige verpakking, met een portret van mij natuurlijk!

Alcoholvrije box

Ook aan de Bobs, geheelonthouders en vaders die een beetje willen minderen heb ik gedacht. Je kan namelijk ook een geschenkmand of bierbox vol met de beste alcoholvrije bieren bestellen.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel al zijn favoriete dranken op de webshop of haal ze in de Prik&Tik-winkel bij jou in de buurt!