De Oktoberfeesten in München, het hoogtepunt van het jaar voor de liefhebbers van grote pinten Duits schuimend bier, schlagermuziek, lederhosen en Tiroler kleedjes zijn dit jaar helaas geannuleerd. Maar geen nood! Gelukkig is er de Prik&Tik webshop waar je met enkele muisklikken een pittige Duitse pils of een kruidig Weizenbier kan bestellen. Zo haal je de sfeer van de Oktoberfeesten in je eigen huis!

 1. Bitburger Pils

‘Bitte ein Bit’, een geniale slogan voor een geniale pils! Dankzij de eigen Siegelhop en het zuivere bronwater dat opgepompt wordt vanuit een 300 meter diepe bron is dit een heel herkenbare, licht hoppige premium pils. Drink je liever geen alcohol? Geen probleem want dit biertje heeft ook een alcoholvrije variant.

 1. Bitburger 0.0 clip 6 x 33cl
  Bitburger 0.0 clip 6 x 33cl
  € 6,12
  Tijdelijk niet op voorraad
  Meer informatie

 1. Warsteiner Pilsener

Misschien iets minder bekend dan een Bit maar daarom zeker niet minder lekker, deze Warsteiner. Deze pils dankt zijn uitzonderlijk zachte smaak met een frisse, licht bittere afdronk aan het unieke, ijskoude filtratieproces. Om er optimaal van te genieten drink je deze Warsteiner heel fris: 3 à 5 graden Celsius is ideaal.

 1. Paulaner Naturtrub Hefe-Weissbier

Het bekendste en meest verkochte Duitse Weizenbier. Een ongefilterd en zacht tarwebier dat nog steeds gebrouwen wordt volgens het Duitse Reinheitsgebot uit 1516. Het bekende Paulanerbier met een authentieke en frisse smaak is ook beschikbaar in een alcoholvrije versie. Beide varianten worden verkocht in flessen van 50 cl. Ideaal om zelfs de grootste dorst te lessen!

 1. Erdinger Alcoholvrij

De Duitse brouwers beheersen als geen ander de kunst van het alcoholvrij bier brouwen en deze Erdinger is daarvan een héél goed voorbeeld. Dit isotonische dorstlessende bier bevat slechts 125 kcal per 0,5 liter. De variant met citroen is zo mogelijk nog verfrissender!

Tip van Rik:

Natuurlijk ben je fan van onze Belgische bieren, maar wist je dat je naast Duitse bieren in onze webshop op ontdekking kan gaan in maar liefst 12 landen? Ontdek bijvoorbeeld bieren uit Cuba, Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten.