Ver reizen zit er deze vakantie niet meer in. Maar laat dat vooral de pret niet drukken. Want ook in eigen land valt er heel wat plezier te beleven … en daar zijn deze lokale wijnen het perfecte voorbeeld van!

Feniks

De wijnen van Feniks worden gemaakt in de Petrushoeve in Bekkevoort. En deze Hagelandse specialiteit is zelfs zo lekker dat hij heel regelmatig zijn opwachting maakt in de soap Thuis. Vlaamser kan bijna niet!

Er is voor ieder wat wils: crispy, friszure witte wijn, donkerrode wijn met toetsen van rood fruit, parelende witte en rosé mousserende wijn.

Vintense

Geniet je liever zonder alcohol? Ga dan voor Vintense O°rigin. Voor deze 0%-wijn van 100% Belgische makelij lieten de wijnmakers zich inspireren door legendarische wijnstreken. Een frisse, zachte rosé geïnspireerd door de Provence, een heerlijk mousserende Blanc des Blancs, een levendige Zuid-Afrikaanse Chenin met toetsen van honing en een blend van Riesling en Gewurztraminer die zo van op een Australische wijngaard lijkt te komen – maar dan allemaal uit ons eigen land!

Perfect voor iedereen met een verfijnd smaakpalet die geen alcohol drinkt, om welke reden dan ook.

Dus je ziet: ook bij ons is er heel veel lekkers te vinden!

Tip: ben je meer een beerlover? Probeer dan eens het Malheur champagnebier. Da’s the best of both worlds en ook 100% Belgisch.