Johnnie Walker Blue Label fles 70cl

€ 191,50
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 271,29 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Johnnie Walker
Soort: Blended
Alcoholpercentage: 40 %
Land van herkomst: Schotland
Blue Label is een blend van de zeldzaamste en meest uitzonderlijke whisky's. Smaken van chocolade en een kruidige, rokerige en honingachtige zachte afdronk. Puur drinken, waarbij de smaakpapillen vooraf gereinigd en gekoeld worden door ijswater.

Beschrijving Johnnie Walker Blue Label fles 70cl

Johnnie Walker Blue Label is een gemengde Scotch die gemaakt is van een aantal van de zeldzaamste en meest uitzonderlijke whisky's. Slechts één op elke 10.000 vaten heeft de ongrijpbare kwaliteit, het karakter en de smaak om te zorgen voor de opvallende signatuursmaak van Johnnie Walker Blue Label. Het bevat zeldzame, gerijpte Scotch malt- en graanwhisky's die staan voor een meerlaagse symfonie van smaken, soepel en in balans gebracht met tonen van chocolade, vleugjes van gras en mout. Het is de afdronk van bloemen, kruiden, rook en honing die resulteert in een unieke en bevredigende smaakervaring. Heeft meer gouden medailles voor uitmuntendheid gewonnen dan welke andere superpremium whisky dan ook en wordt gezien als het hoogtepunt van blending. Kan het best puur worden geproefd, waarbij de smaakpapillen vooraf gereinigd en gekoeld worden door ijswater. De onderscheidende keuze om een bijzondere gelegenheid écht uitzonderlijk en gedenkwaardig wilt maken.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.