Johnnie Walker Red Rye Finish fles 70cl

€ 24,75
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 35,36 per liter
Merknaam: Johnnie Walker
Soort: Rye
Alcoholpercentage: 40 %
Land van herkomst: Schotland
Gemaakt van een blend van vier whisky's, met een red-rey finish. Soepel, zoet en licht, met een romige vanillesmaak. Een nieuwe, moderne smaak. Perfect voor heerlijke longdrinks met ginger ale of spuitwater of als basis voor een Manhattan-cocktail.

Beschrijving Johnnie Walker Red Rye Finish fles 70cl

De Blenders' Batch Red Rye Finish is een authentieke whisky in gelimiteerde oplage, ontworpen als smaakexperiment. De unieke smaak dankt het aan een blend van onder meer Cardhu single malt, vanwege de levendige, frisse fruitigheid en de romige vanille-graanwhisky van Port Dundas. Het benadrukt Johnnie Walker's eindeloze zoektocht in het creëren van vooruitstrevende blends. Johnnie Walker Blenders' Batch Red Rye Finish biedt een nieuw smaakprofiel met een smaak die zowel whiskykenners als nieuwelingen zal aanspreken. Blenders' Batch is met passie geblend en heeft een red rye-afdronk. Dit zorgt voor een unieke smaak met noten van vanille en lagen vers fruit en kruiden. De drank is soepel, licht en zoet; ideaal om te mixen. Perfect voor makkelijk te maken, heerlijke longdrinks, bijvoorbeeld met ginger ale of spuitwater of als basis voor een Manhattan-cocktail, waar de zoetheid echt in doorkomt en zorgt voor een nieuwe variant op de klassieke Amerikaanse roggewhisky-cocktail.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.