Je levering

- Welke levertermijn mag je van ons verwachten?

  • Van maandag tot en met vrijdag 12u besteld? Binnen 48u verzonden *

  • Vrijdag na 12u, zaterdag of zondag besteld? Binnen 48u na het weekend verzonden

  • Opgelet, bpost levert niet op zaterdag, zon- en feestdagen!

Voor de levering van je pakketje doen wij een beroep op de diensten van Transforce en bpost. Zodra de geplaatste bestelling bij ons verwerkt is, ontvang je per mail een verzendbevestiging met een 'track & trace' link. Door onvoorziene omstandigheden kan je pakket vertraging oplopen. Gebruik dus deze link om de precieze status van je levering te controleren.

- En wat met de leveringskosten?

  • Een levering op een Belgisch adres kost € 5.99 *
  • Een levering op een bpost afhaalpunt of in een Prik&Tik-winkel kost je € 3.99
  • Opgelet, we leveren enkel in België

* Heb je gekozen en betaald voor levering op een thuisadres maar wordt je pakketje door de tijdelijke wijzing door bpost afgeleverd in een bpost afhaalpunt:

Prik&Tik is niet aansprakelijk voor de tijdelijke wijziging in de verzending van bpost tijdens de drukke periodes. Indien je gekozen hebt voor levering op een thuisadres maar wordt je pakketje, door deze tijdelijk wijziging van bpost, afgeleverd in een afhaalpunt, kan Prik&Tik het verschil in de gemaakte kosten niet compenseren.

- Kan ik een bestelling meteen afhalen in een Prik&Tik-winkel?

Al onze bestellingen worden verzonden vanuit ons centraal magazijn, dus ook de bestellingen die worden afgehaald in de dichtstbijzijnde Prik&Tik-winkel. Hiervoor geldt dus dezelfde levertermijn als voor de andere verzendmethoden.

- Ik woon in het buitenland. Kan ik ook kiezen voor levering buiten België?

Nee, we leveren momenteel helaas enkel uit naar Belgische postadressen.