Leffe Winter (5+1) clip 6 x 33cl

€ 7,50
Per clip (6 x fles 33cl) Excl. € 0,60 leeggoed € 3,79 per liter
Alcoholpercentage: 6,6 %
Soort: Rood/Bruin
Merknaam: Leffe

Leffe Winterbier is een bruin winters abdijbier. Dit seizoensbier van 6,6% is een echte Winter Warmer die alleen beschikbaar is in de koude maanden.

Tijdens het inschenken zien wij een mooie koperbruine kleur. Het schuim heeft een gebroken witte kleur, fijne belletjes en blijft lang staan. Het Leffe glas, met gravering op de bodem, zal ervoor zorgen dat het schuim goed aanwezig blijft. Het aroma van de Leffe wordt tijdens het inschenken al duidelijk, gekarameliseerd mout en kruiden. Wals je het glas, zullen er echter nog veel meer aroma’s vrijkomen. Koriander, sinaasappelschil, dennennaalden en anijs zijn beslist te herkennen. 

Beschrijving Leffe Winter (5+1) clip 6 x 33cl

Tussen traditie en oud recept. Leffe Winterbier herrijst elk jaar. Het is een authentiek bruin abdijbier met specerijen en karamelgeuren.

Heerlijk verfijnd met hints van koriander en sinaasappelschillen is Leffe Winterbier het ideale seizoensgebonden bier om tijdens de winterperiode met familie en vrienden te delen.

Leffe Winterbier heeft een alcoholgehalte van 6,6% en wordt het beste bij een temperatuur van 5 à 6° C in het kelkglas geserveerd, zodat alle heerlijke aroma’s zich perfect kunnen ontplooien.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.