Liefmans

Het verhaal van Liefmans begint in de 17e eeuw wanneer Jacobus Liefmans zich als brouwer vestigt in Oudenaarde. Pas rond 1900 begint Liefmans op kleine schaal rijpingstanks te vullen met krieken. Lokale landbouwers brengen hun overschot aan krieken naar Liefmans en krijgen in ruil hiervoor bier. Onder impuls van Rosa Merckx, de eerste vrouwelijke brouwmeester, evolueert het kriekbier naar een onvervalst succesverhaal.

Brouwerij Liefmans produceert verschillende type bieren; Craftblenders (Liefmans Goudenband, Liefmans Kriek-Brut en Liefmans Oud-Bruin) en de welgekende verfrissende, laag in alcohol,  “On The Rocks” fruitbieren. Deze bieren worden met liefde en vakmanschap gebrouwen en zijn doordrenkt van de rijke traditie van de Belgische biercultuur.

In België zijn het vooral de onderstaande 3 verfrissende ‘On The Rocks’ fruitbieren die gekend zijn bij de Belgische consument.

Liefmans Fruitesse on the rocks is een sprankelende apérobier dat met zijn lichtrode kleur helemaal tot zijn recht komt in het stijlvolle, maar speelse Liefmansglas. Geniet van de frisse en intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen. Parelend, sprankelend en boordevol fruit, wat wil je nog meer om een avondje uit op smaak te brengen?

Yell’oh is een fris aperobier dat een tikkeltje eigenzinnig is, maar vooral een stevige fruity bite heeft. Zijn gedurfde mix van limoen, appel, vlierbloesem en basilicum laat je niet gauw los. Het nieuwe recept serveer je best met een paar ijsblokken om volledig van de zomerse vibes te kunnen genieten.

Net als de Liefmans Fruitesse, proef je bij deze Liefmans Alcohol Free het gekende, fruitige boeket van kriek, framboos, bosbes, vlierbes en aardbei. Zelfde smaak, zelfde kleur maar dan gewoon alcoholvrij. On the rocks doet dit zomerse aperobier je sprankelen van plezier.

   


Producten in de kijker